ساخت اپلیکیشن با فلاتر

محبوبیت فلاتر به سرعت در حال افزایش است. از آن جا که این زبان توسط شرکت قدرتمند گوگل ارائه شده است و پشتیبانی می‌شود و نسبت به همتایان خود سرعت بسیار بالاتری دارد، برنامه نویسان زیادی را به سمت خود جذب کرده است. حتی کسانی که سابقه توسعه اپلیکیشن موبایل را ندارند، به علت سادگی توسعه این زبان و شباهت آن به سایر زبان‌های برنامه نویسی شیءگرا جذب این فریمورک شده اند. محبوبیت فلاتر به سرعت در حال افزایش است. از آن جا که این زبان توسط شرکت قدرتمند گوگل ارائه شده است و پشتیبانی می‌شود و نسبت به همتایان خود سرعت بسیار بالاتری دارد، برنامه نویسان زیادی را به سمت خود جذب کرده است. حتی کسانی که سابقه توسعه اپلیکیشن موبایل را ندارند، به علت سادگی توسعه این زبان و شباهت آن به سایر زبان‌های برنامه نویسی شیءگرا جذب این فریمورک شده اند.

فقط یک ماه بعد از انتشار اولین نسخه پایدار از Flutter، تعداد 50 هزار ستاره برای این پروژه جدید گوگل در گیت هاب ثبت شد. همینطور در یک نظرسنجی آنلاین که توسط تیم تحقیقاتی فلاتر انجام شد، 93% شرکت‌کنندگان اعلام کردند که از این فریم ورک “بسیار راضی” و “راضی” هستند. این عدد نسبت به 92% که در جولای 2018 ثبت شده بود 1% بالاتر است.

بازار اصلی محصولات اندرویدی Google play store می‌باشد و اپل هم از مارکت اختصاصی خود به نام App Store استفاده می‌کند. در طول مقاله گفتیم که فلاتر خیلی محبوب نیست و حالا با آمار و ارقام آن را ثابت می‌کنیم. تا امروز 5% برنامه های منتشر شده در گوگل پلی و اپ استور با فلاتر ساخته شده‌اند. فلاتر هم برای iOS استفاده می‌شود هم برای Android و 81% برنامه نویسان پروژه های خود را برای هر دو پلتفرم منتشر کرده‌اند. اما در یک اقدام عجیب نزدیک به 12% برنامه ها فقط برای اندروید و 7% آنها فقط برای iOS ساخته شدند. به نظر می‌رسد این گروه از برنامه نویسان بیشتر در حال تست فلاتر بودند.

  • توسعه سریع اپلیکشن

    فلاتر به گونه ای طراحی شده است که به سرعت بتوان اپلیکیشن را در آن توسعه داد. فلاتر از hotreload استفاده میکند به اینصورت که با تغییر کد و ذخیره فایل مربوطه به سرعت و در چند ثانیه تغییرات مربوطه در emulator یا تلفن همراه قابل مشاهده است.

  • رابط کاربری زیبا و منعطف

    ویجت‌های فلاتر قابلیت کنترل هر پیکسل از صفحه نمایش را به ما می دهد. تنوع بالای ویجت‌ها و امکان سفارشی سازی هر کدام امکان طراحی صفحات زیبا را فراهم کرده است.

  • کارایی و سرعت اجرای زیاد

    فلاتر بدون واسطه به زبان native اندروید و آی او اس کامپایل می‌شود. در واقع فلاتر تنها زبان توسعه اپلیکیشن است که به زبان جاوا اسکریپت تبدیل نمی‌شود و همین امر سبب شده که سرعت اجرای بالاتری نسبت به همتایان خود React-Native و Xamarin داشته باشد.

  • سورس باز و قابل دسترس

    سورس فلاتر در گیت‌هاب در دسترس است و محبوبیت آن به سرعت در حال افزایش است. به طوری که در عرض چند ماه از رتبه زیر ۱۰۰ خود را به رتبه زیر ۱۰ پر طرفدار ترین سورس های گیت‌هاب رسانده است.

  • سادگی زبان برنامه نویسی

    همانطور که گفته شد زبان برنامه نویسی فلاتر دارت است که توسعه روی این زبان شیءگرا بسیار آسان است. و از قابلیت‌های زبانهای برنامه نویسی شیء گرا از جمله Garbage Collection پشتیبانی می‌کند.

آخرین دیدگاه‌ها

    بایگانی‌ها

    دسته‌ها

    • هیچ دسته‌ای پیدا نشد
    تماس با ما
    واتساپ
    سلام چه کمکی از ما بر میاد؟