آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست wamp بصورت کامل و مرحله به مرحله در فیلم بالا توضیح داده شده. با مشاهده این فیلم آموزشی رایگان میتوانید طراحی سایت با وردپرس را بدون نیاز به خرید دامنه و هاست ، روی کامپیوتر شخصی خودتان انجام دهید، سپس آن سایت را با یک بکاپ گیری ساده به روی هاست و دامنه مورد نظر خود انتقال دهید.
نصب وردپرس به دو صورت انجام میشه :
1- نصب وردپرس روی لوکال هاست با استفاده از برنامه wamp (روی کامپیوتر شخصی خودتون)
2- نصب وردپرس روی هاست و دامنه (آنلاین)
در جلسات گذشته راجع به اینکه دامنه و هاست و وردپرس چیست و چجوری میتونیم دامنه و هاست خوب بخریم صحبت کردیم و گفتیم که اگه شما بخواهید یک سایت آنلاین داشته باشید که همه بتونن در فضای اینترنت اونو ببینن ، اولین قدم خرید دامنه و هاسته.
اما گاهی ما میخوایم سایتمون رو بصورت آفلاین طراحی کنیم ، مثلا طراحی سایت در کرج برای آموزش داشته باشیم که در این صورت نیاز نیست سایت در فضای اینترنت منتشر بشه، در اینگونه موارد ما میتونیم کامپیوتر خودمون رو تبدیل به هاست کنیم که با نصب برنامه wamp این کار بخوبی قابل انجامه. مزیت این کار اینه که برای طراحی سایت نیاز به خرید دامنه و هاست نداریم و تنها تفاوتش با سایت آنلاین اینه که دیگران از طریق کامپیوتر یا گوشی خودشون نمیتونن سایت ما رو ببینن.
برای نصب وردپرس روی لوکال هاست (کامپیوتر شخصی خودمون) اول باید برنامه wamp رو بر روی کامپیوتر خودمون دانلود و نصب کنیم. پس بطور خلاصه مراحل نصب وردپرس روی wamp در لوکال هاست بصورت زیر هست :
1- دانلود آخرین ورژن wamp از سایت wampserver.com
در سایت ومپ سرور گزینه دانلود رو انتخاب کنید و بر حسب اینکه ویندوزتون 32 بیت یا 64 بیت هست فایل مناسب رو انتخاب و با زدن لینک download directly دانلود کنید.
حتماً بخوانید : طراحی سایت ارزان در کرج
2- نصب نرم افزار wamp روی کامپیوتر
بعد از دانلود روی فایلی که پسوند exe داره دوبار کلیک کنید و مراحل نصب wamp رو تا اخر ادامه بدید. (نصب wamp آسونه و شبیه نصب بقیه نرم افزارهای ویندوز میمونه). بعد از نصب wamp روی ویندوز اون رو اجرا کنید ، اگر رنگ آیکن ومپ در taskbar به رنگ سبز درومد شما مراحل نصب ومپ رو کاملا درست انجام دادید.
3- دانلود آخرین ورژن وردپرس از سایت wordpress.org
اکیدا توصیه میکنم که وردپرس رو از مخزن اصلی خودش یعنی سایت wordpress.org دانلود کنید و به سایت های دیگه اعتماد نکنید.
4- ساخت دیتابیس و نصب وردپرس
برای ساخت دیتابیس ، بعد از باز کردن نرم افزار wamp ادرس localhost/phpmyadmin رو در مرورگر خودتون (مثل گوگل کروم) تایپ کنید و یوزر نیم رو root بزنید و پسورد رو خالی بزارید و دکمه Go رو بزنید. در محیط phpmyadmin دیتابیس روی new database کلیک کنید و دیتابیس جدید خودتون رو با نام دلخواه بسازید.