در این مطلب میخواهیم روش هایی که باعث ایجاد خطای 500 میشوند را به شما آموزش دهیم.
ابن خطا در برخی مواقع ایجاد میشود و برای کاربران مبتدی بسیار پیغام پیچیده ای می باشد همچنین این پیغام اطلاعات زیادی در اختیار کاربر قرار نمیدهد که چگونه میتوان آن را رفع نمود در این مقاله نحوه رفع این پیغام را به شما آموزش میدهیم.
خطای 500 صرفا مخصوص وردپرس نیست و در هر وب سایتی با هر زبان برنامه نویسی ممکن است رخ دهد. بخش عمده ایجاد این خطا در اصل بدلیل مشکل در سرور نیست و بخاطر سطح دسترسی به فایل های و دایرکتوری های داخل سرور می باشد که باید آنها را بدرستی تنظیم کرد. برای اطلاعات بیشتر درباره منشاء ایجاد ارور میتوانید Error Logs را فعال نموده و پس از رخ دادن ارور میتوانید این فایل را اجرا کرده و دلیل رخ دادن ارور را مشاهده نمایید تا بهتر بتوانید آن را رفع کنید.
سطح دسترسی
توجه داشته باشید که سطوح دسترسی را به شکل زیر تعریف شده باشند:
برای تغییر سطح دسترسی ها میتوانید بصورت مستقیم از پنل مدیریتی هاست اقدام کرده یا اینکه از طریق FTP سطح دسترسی ها را تغییر دهید.
برای تغییر سطح دسترسی ها به شکل زیر عمل کنید:
تمامی فایل های شاخه اصلی هاست را انتخاب کرده سپس روی گزینه Permissions کلیک کنید سپس سطح دسترسی فایل ها را به 644 و پوشه های را به 755 تغییر دهید.
یکی دیگر از دلایلی که باعث ایجاد خطای 500 میشود استفاده از کدهایی که دارای املای اشتباه هستند که درون فایل .htaccess قرار میگیرند.