طراحی سایت اختصاصی در کرج یکی از مهمترین قدمها برای موفقیت در کسب و کار خصوصا کسب و کارهای اینترنتی میباشد. برای راه اندازی سایتهای اینترنتی راههای گوناگونی وجود دارد که یکی از آنها پیاده سازی سایت بصورت اختصاصی است. سایتهای اختصاصی در کرج در واقع بطور کامل با استفاده از کد نویسی و فعالیتهای این چنینی طراحی و پیاده سازی میشوند و مدت ساخت آنها بیشتر از سایتهای وردپرسی میباشد. هنگامی که از یک وبسایت اختصاصی حرف میزنیم فرقی نمیکند که خواسته مشتری چه چیزی باشد، با برنامه نویسی بصورت اختصاصی امکان پیاده سازی هر چیزی در دنیای وب وجود دارد.
امروزه ظاهر خیلی از سایتهای اینترنتی بسیار شبیه به یکدیگر میباشند. تکراری شدن ظواهر و قالبها باعث میشود که سایتها خسته کننده شوند و مخطبان رقبتی به بهره مند شدن از خدمات شما نداشته باشند. با طراحی وب سایت اختصاصی شما میتوانید رنگبندی و طرح مخصوص کسب و کار و برند خودتان را داشته باشید و یک سایت گرافیکی بسیار زیبا و خلاقانه طراحی کنید که مشتریان شما با ورود به آن لذت ببرند.
شاید احساس کنید که در حال حاضر دارای کسب و کار بزرگی نیستید و یک سایت عادی با طراحی جذاب برای شما کافی باشد. اما در آینده با پیشرفتی که در کسب و کارتان خواهید داشت ممکن است نیاز به افزودن یک یا چند امکان جدید و خاص به سایت خود داشته باشید. با داشتن یک سایت اختصاصی شما در آینده میتوانید هر نوع امکان پیچیده و ساده ای را به سایت خود اضافه نمایید.
داشتن امنیت بالای سایت یک از فاکتورهای بسیار مهم برای اکثر افراد است و خیلی از شرکتهای دیگر وعده آن را میدهند. اگر از افرادی که در این کار متخصص هستند سوال کنید بدون شک امنیت سایتهای اختصاصی را بسیار بالاتر از سایتهای وردپرسی و جوملا میدانند. علاوه بر آن بر اساس آمار موجود میزان هک و نفوذ در سایتهای اختصاصی بسیار پایین تر از سایتهای دیگر میباشد. بنابراین اگر فایلها و اطلاعات برای شما اهمیت زیادی دارد، پس سایت اختصاصی میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد
سرعت بالا نیز یکی از فاکتورهای بسیار مهم در طراحی سایتهای اینترنتی میباشد. اگر مخاطبی وارد سایت شما شود و سرعت لود آن پایین باشد، بلافاصله از آن خارج میشود و این موضوع حتی به سئو سایت شما هم ضرر میرساند. بنابراین داشتن سرعت لود بالا برای سایت شما اهمیت قابل توجهی دارد. سایتهای اختصاصی در کنار داشتن مزایای دیگر سرعت لود بالایی دارند و از این نظر هم بسیار مناسب هستند.
طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی در زبدگان با آخرین علم روز کد نویسی و در بالاترین سطح کیفیت با ساختاری قابل ارتقاع انجام می شود.
طراحی سایت فروشگاه اختصاصی اینترنتی مانند این است که شما یک شعبه سراسر در کل دنیا دارید و حتما فروش یک شعبه سراسری از فروش یک مغازه فیزیکی در یک منطقه بهتر است. وب سایت فروشگاهی شما، محدودیت های زمانی، مکانی را برای مشتریان جهت خرید محصولات شما از بین می برد و مشتریان شما میتوانند از هر جایی که هستند و در هر زمانی سفارش خود را انجام دهند و آنلاین پرداخت کنند.
همانطور که گفتیم هزینه راه اندازی سایت اختصاصی به زمان آماده سازی آن بستگی دارد و همچنین عوامل گوناگونی از قبیل امکانات درخواستی مشتری، نوع سایت، طرح گرافیکی، تعداد صفحات و عوامل این چنینی در محاسبه قیمت طراحی سایت اختصاصی نقش دارند. البته برای راه اندازی هر نوع سایتی به سرور و دامنه نیاز است و برای هر کدام از آنها باید هزینه ای جداگانه در نظر گرفت.
زمان مورد نیاز برای طراحی وب سایت اختصاصی به طور معمول بیشتر سایتهای وردپرسی و جوملا میباشد. این زمان با توجه به امکانات مورد نیاز برای پیاده سازی، نوع طرح گرافیکی، تعداد صفحات و نوع سایت از یک تا چند ماه متغیر است. برای مثال زمان مورد نیاز برای آماده سازی یک سایت فروشگاهی با سایت شرکتی متفاوت است.
به طور کلی هر گونه مشکل و ایراد فنی مربوط به سرور و طراحی سایت شما توسط گروه زبدگان پشتیبانی میشود و در اسرع وقت نیز برطرف خواهد شد. همچنین در صورتی که نیاز به طراحی بخش جدید یا افزودن امکان تازه ای در سایت شما بود، توسط گروه زبدگان با بهترین خدمات انجام خواهد شد.
شرکت زبدگان با گروه برنامه نویسی و طراحان خود در کرج همراه با سابقه چندین ساله توانسته رضایت مشتریان خود را جلب کند و باعث پیشرفت آنها در کسب و کارشان شود. شرکت زبدگان انواع خدمات مربوط به طراحی و برنامه نویسی را برای شما عزیزان با بهترین کیفیت و قیمت مناسب انجام میدهد.
شرکت زبدگان وب با بکارگیری بروزترین تکنولوژی و مطابق با اخرین الگوریتمهای سال ۲۰۲۱ گوگل برای طراحی سایت در کرج اقدام میکند از تکنولوژیهای استفاده شده برای طراحی سایت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- asp.net
2- react
3- python
4- flutter
به طور کلی زبان های متعددی برای طراحی سایت اختصاصی وجود دارد اما ما در ادامه زبان های محبوب و قدرتمند را معرفی میکنیم که شما بتوانید راحت تر تصمیم گیری کنید که کدام زبان مناسب کسب کار شما می باشد.
در ابتدا به تعریف زبان php میپردازیم. php یک زبان برنامهنویسی شیءگرا است که برای طراحی وب سایت توسعه یافته است. php را در اوایل توسعه خود به معنای Personal Home Page (صفحه خانگی شخصی) می شناختند اما اکنون به معنای Hypertext Preprocessor (پیشپردازندهٔ ابرمتن) آن را می شناسند. با توجه به ویژگی هایی که این زبان دارد تا به امروزه توانسته 83 درصد از سایت ها در بستر وب را به خود اختصاص دهد. این زبان، فریم ورک یا همان چارچوب های متعددی دارد که به توسعه کنندگان در طراحی و پیاده سازی وب سایت های بسیار کمک می کند و یکی از محبوب ترین فریم ورک های این زبان می توان به لاراول اشاره کرد. یکی از ویژگی های خوبی که این زبان دارد کار بر روی انواع وب سرویس یا هاست ها می باشد. برای آشنایی بیشتر با هاست می توانید مقاله هاست چیست را مطالعه کنید.
زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (JavaScript) همراه با Html و CSS یکی از سه ستون اصلی و مهم طراحی وب سایت هستند. البته این زبان، یک زبان برنامه نویسی کامل و تمام عیار نیست بلکه نوعی زبان اسکریپت نویسی (scripting language) به حساب می آید که اکثرا برای طراحی سایت های اینترنتی بکار می رود. بسیاری از انیمیشن ها، اسلایدر، چت روم های آنلاین، پاپ آپ و… توسط این زبان طراحی و برنامه نویسی می شود.
یکی از محبوب ترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت، React نام دارد که با ویژگی های فراوان و سرعت فراوانی که دارد باعث میشود که کاربر از کار با سایت لذت ببرد و دلیل سرعت بالای این فریم این می باشد که صفحات را بدونه اینکه نیاز باشه تازه سازی(رفرش) کند محتوا را بارگذاری می کند. حالا با مثال توضیح داده می شود که شما به طور کامل متوجه این موضوع شوید. به عنوان مثال شما در صفحه اصلی یا همان خانه وب سایت خودتان هستید و میخواهید وارد صفحه فروشگاه شوید، وقتی شما رو دکمه فروشگاه کلیک کنید بدون اینکه صفحه تازه سازی شود محتوای صفحه اصلی از بین رفته و محتوای صفحه فروشگاه را به شما نمایش می دهد.
ASP یکی از فریم ورک های زبان برنامه نویسی C# می باشد که با انعطاف پذیری بالایی که دارد باعث شده محبوبیت فراوانی بین فریم ورک ها کسب کند.
Asp.net یک اپلیکشن متن باز (Open-Source) سمت سرور (Server-Side) می باشد که در ایجاد نرم افزارهای تحت وب و سایت های داینامیک مورد استفاده قرار میگیرد. این فریم ورک که توسط شرکت مایکروسافت ایجاد شده به برنامه نویسان این قابلیت را می دهد که بخوبی به طراحی سایت داینامیک بپردازند و انواع برنامه و اپلیکیشن های تحت وب را طراحی و تولید نمایند.
یکی از ویژگی های فوق العاده ASP.NET پشتیبانی از فیلترهای قابل توسعه است.