طراحی وب سایت اختصاصی با چه زبان هایی انجام می شود
به طور کلی زبان های متعددی برای طراحی سایت اختصاصی وجود دارد اما ما در ادامه زبان های محبوب و قدرتمند را معرفی میکنیم که شما بتوانید راحت تر تصمیم گیری کنید که کدام زبان مناسب کسب کار شما می باشد.
طراحی سایت با php
در ابتدا به تعریف زبان php میپردازیم. php یک زبان برنامهنویسی شیءگرا است که برای طراحی وب سایت توسعه یافته است. php را در اوایل توسعه خود به معنای Personal Home Page (صفحه خانگی شخصی) می شناختند اما اکنون به معنای Hypertext Preprocessor (پیشپردازندهٔ ابرمتن) آن را می شناسند. با توجه به ویژگی هایی که این زبان دارد تا به امروزه توانسته 83 درصد از سایت ها در بستر وب را به خود اختصاص دهد. این زبان، فریم ورک یا همان چارچوب های متعددی دارد که به توسعه کنندگان در طراحی و پیاده سازی وب سایت های بسیار کمک می کند و یکی از محبوب ترین فریم ورک های این زبان می توان به لاراول اشاره کرد. یکی از ویژگی های خوبی که این زبان دارد کار بر روی انواع وب سرویس یا هاست ها می باشد. برای آشنایی بیشتر با هاست می توانید مقاله هاست چیست را مطالعه کنید.
طراحی سایت با جاوا اسکریپت (JS)
زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (JavaScript) همراه با Html و CSS یکی از سه ستون اصلی و مهم طراحی وب سایت هستند. البته این زبان، یک زبان برنامه نویسی کامل و تمام عیار نیست بلکه نوعی زبان اسکریپت نویسی (scripting language) به حساب می آید که اکثرا برای طراحی سایت های اینترنتی بکار می رود. بسیاری از انیمیشن ها، اسلایدر، چت روم های آنلاین، پاپ آپ و… توسط این زبان طراحی و برنامه نویسی می شود.
یکی از محبوب ترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت، React نام دارد که با ویژگی های فراوان و سرعت فراوانی که دارد باعث میشود که کاربر از کار با سایت لذت ببرد و دلیل سرعت بالای این فریم این می باشد که صفحات را بدونه اینکه نیاز باشه تازه سازی(رفرش) کند محتوا را بارگذاری می کند. حالا با مثال توضیح داده می شود که شما به طور کامل متوجه این موضوع شوید. به عنوان مثال شما در صفحه اصلی یا همان خانه وب سایت خودتان هستید و میخواهید وارد صفحه فروشگاه شوید، وقتی شما رو دکمه فروشگاه کلیک کنید بدون اینکه صفحه تازه سازی شود محتوای صفحه اصلی از بین رفته و محتوای صفحه فروشگاه را به شما نمایش می دهد.
طراحی سایت با ASP
ASP یکی از فریم ورک های زبان برنامه نویسی C# می باشد که با انعطاف پذیری بالایی که دارد باعث شده محبوبیت فراوانی بین فریم ورک ها کسب کند.
Asp.net یک اپلیکشن متن باز (Open-Source) سمت سرور (Server-Side) می باشد که در ایجاد نرم افزارهای تحت وب و سایت های داینامیک مورد استفاده قرار میگیرد. این فریم ورک که توسط شرکت مایکروسافت ایجاد شده به برنامه نویسان این قابلیت را می دهد که بخوبی به طراحی سایت داینامیک بپردازند و انواع برنامه و اپلیکیشن های تحت وب را طراحی و تولید نمایند.
یکی از ویژگی های فوق العاده ASP.NET پشتیبانی از فیلترهای قابل توسعه است.